2513 - JLG 2030ES

Спецификации

Бренд:

JLG

Носивост:

360 кг

Висина на кревање:

8100 мм

Погон:

Електричен

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

2004

Состојба:

Репариран

Модел:

2030ES

Категорија:

Макази

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

2300 x 770 x 2200 мм

Димензии на корпа:

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack