2506 - Genie Z45-22

Спецификации

Бренд:

Genie

Носивост:

227 кг

Висина на кревање:

13700 мм

Погон:

Дизел

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

1997

Состојба:

Репариран

Модел:

Z45-22

Категорија:

Прекршувачки

Трансмисија:

Хидростатска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

5350 x 2000 x 2380 мм

Димензии на корпа:

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack