2382 - Haulotte HA12I

Спецификации

Бренд:

Haulotte

Носивост:

200 кг

Висина на кревање:

12000 мм

Погон:

Електричен

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

1997

Состојба:

Репариран

Модел:

HA12I

Категорија:

Прекршувачки

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

4600 x 1350 x 2000 мм

Димензии на корпа:

Тркала:

4

Гаранција:

Нема гаранција

4500€

+18% ДДВ

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack