Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Подтип на вилушкар:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6500€ 5500€

+18% ДДВ
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
2000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

4900€ 3500€

+18% ДДВ
Носивост:
1400 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
4700 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
4700 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
4700 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1800 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1600 кг
Висина на кревање:
4100 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6000€ 4300€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
4100 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6300€ 4500€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
4100 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6200€ 4500€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
4100 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6200€ 4500€

+18% ДДВ
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–15 од 26 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack