Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
800 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
1600 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

790€ 620€

+18% ДДВ
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

1190€ 1120€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
350 кг
Висина на кревање:
1300 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
2500 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

950€ 720€

+18% ДДВ
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
1600 мм
Погон:
Полуелектричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1200 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
500 кг
Висина на кревање:
1300 мм
Погон:
Полуелектричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
500 кг
Висина на кревање:
150 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
220 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

* Цените се без ДДВ

Прикажани 16–30 од 33 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack