Пронајдете го вашиот вилушкар

Прикажи ги сите
Категорија:
Состојба:
Подтип на вилушкар:
Специјални понуди:
Погон:
Бренд:

Носивост:

Висина на кревање:

Висина на вилушкар:

Година на производство:

Сортирај:
Носивост:
2300 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2300 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1550 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
400 кг
Висина на кревање:
1500 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
300 кг
Висина на кревање:
500 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
150 кг
Висина на кревање:
140 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
3600 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
2400 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
4000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
3000 кг
Висина на кревање:
4150 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Хидростатска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 31–45 од 234 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan