Пронајдете го вашиот вилушкар

Прикажи ги сите
Категорија:
Состојба:
Подтип на вилушкар:
Специјални понуди:
Погон:
Бренд:

Носивост:

Висина на кревање:

Висина на вилушкар:

Година на производство:

Сортирај:
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
800 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
500 кг
Висина на кревање:
1300 мм
Погон:
Полуелектричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
2500 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Полуелектричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
12000 кг
Висина на кревање:
110 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3300 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1300 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
2900 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Полуелектричен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
2300 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

* Цените се без ДДВ

Прикажани 16–30 од 256 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan