Најново на нашата веб страница, можност да купите рачен палетен вилушкар со било која електронска картичка и да ви биде доставен до ваша адреса.

Повелете посетете не: 

https://shop.termalift.com.mk/

  • Лесно навигирање
  • Лесно пронаоѓање на посакуваниот производ
  • Плаќање со електронска картичка (најбрзо!)
  • Плаќање преку банка со вирман
  • Достава до ваша адреса

За помош или било какви информации јавете се на бројот:
+389 75 386 363

Или пишете е-маил:
rpv@termalift.com.mk