Од сега па натаму, секој нов TOYOTA вилушкар кој работи на плин или дизел од 1.5t до 3.5t има гаранција на мотор од: 7 години / 14.000 работни часа!!!


#termalift #forklift #forklifts #viljuskar #viljuskari #виљушкар #toyota #7yearsEngineWarranty #toyotamaterialhandling