ПРОДАЖЕН АГЕНТ за ВИЛУШКАРИ

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ПРОДАЖЕН АГЕНТ

Опис на работно место:

Да ги запознае купувачите со вистинскиот асортиман на производи, ценовната политика и сите услови на соработка и истите да ги презентира и продаде

Да понуди најдобра можна солуција за проблемот/инвестицијата на клиентот

Посети на клиенти

Изготвување посети

Создавање и одржување база на потенцијални клиенти

За време на своите посети во целост да ги застапува интересите на компанијата и да допринесе за оддржување на имиџот на компанијата која е ориентирана кон купувачите

Континуирано учење на технички карактеристики на производите и иновации

Должен со својата работа да придобие што поголем број на купувачи

Планирање и организирање на продажни активности / посети

Изготвување на прегледни и графички средени извештаи и нивно презентирање кај надредените

Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

Развивање и одржување на односите со клиентите

Ја следи работата на конкуренцијата, известува и предлага активности.

Поставеност во организација:
• Директно одговара на Комерцијалниот Менаџер

Познавања: 

Одлично познавање на Англиски јазик (поради обуки во странство)

Одлично познавање на Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook

ERP и CRM системи

Потребно: 

Работно искуство на иста или слична позиција од минимум 1 година (продажба на индустриски машини или автомобили преферирано)

Одлични комуникациски и организациски вештини

Продажни способности

Одговорност, лојалност и ориентираност кон цели

Претставителна и уредна личност

Флексибилност за работа на терен

Способност за тимска работа

Возачка дозвола – Б категорија

Компанијата нуди: 

Стартна фиксна нето плата од 25.000 до 31.000 во зависност од покажаниот резултати.

Бонус плата за секоја продадена машина (Процент од секој продаден вилушкар/машина)

Шема за промоција и унапредување во компанијата

Обуки и тренинзи во областа која работи.

Сертифицирани обуки за продажба и маркетинг од TOYOTA Europe.

Модерни, Високо квалитетни услови за работа.

Платени патни трошкови.

Различен топол оброк секој ден

Годишни рекреативни семинари и забави организирани од комапнијата.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

Напомена:

Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!

Компанијата се наоѓа во Куманово

Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и секоја втора сабота од 8:30 до 15:00

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk

Аплицирај

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack