Механичар

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови. 

Има потреба да вработи: 

MEХАНИЧАР 

Задачи: 

•Изведува механичарски работи потребни за репарација и поправка на машини –вилушкари, утоварувачи, подвижни платформи и сл. градежи машини во работилница или на терен.
•Поправка на мотори од вилушкари, робокопачи и сл. градежни машини.
•Попоравка и сервис на кран и на санка за дигање, заден трап, менувач, диференцијал, кочници, хидраулика, плински уред и сл.
•Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници - помошници.
•Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.
•Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините
•Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното
•Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.
•Одржување на работната средина и хигиена на локација на која ги извршува работните задачи. 

Потребно:
•Искуство во автомеханика
•Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
•Спремност за превземање на одговорност
•Амбициозен и натпреварувачки дух
•Тимска работа
•Возачка дозвола – Б категорија


Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk ili na www.termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Аплицирај

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack