Помошник Магационер

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ПОМОШНИК МАГАЦИОНЕР

Задачи:

 • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба,
 • Изработка на потребна документација.
 • Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното
 • Одржување на работната средина и хигиена на локација на која ги извршува работните задачи.

Потребно: 

 • Познавање од резервни делови
 • Познавање и работа со компјутер
 • Искуство во автомеханика
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Амбициозен и натпреварувачки дух
 • Тимска работа
 • Возачка дозвола – Б категорија

Компанијата нуди: 

 • Плата од 18.000 до 25.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 25.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk или аплицирајте online на www.termalift.com.mk 

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Аплицирај

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack