Електроничар/Електричар

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ЕЛЕКТРИЧАР/ЕЛЕКТОНИЧАР


Задачи:

 • Изведува електричарски работи потребни за репарација и поправка на машини–вилушкари, утоварувачи, подвижни платформи и сл. градежни машини во работилница или на терен.
 • Поправка на електро мотори од вилушкари, ровокопачи и сл. градежни машини.
 • Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници.
 • Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување и сл.
 • Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините
 • Директно е одговорен за реализација на предвидената динамика квалитет и квантитет на ниво на дневно производство.
 • Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници - помошници.
 • Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.
 • Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините
 • Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното
 • Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.
 • Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.


Потребно: 

 • Искуство во Автоелектрика - Електроника
 • Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Тимска работа
 • Возачка дозвола – Б категорија


Компанијата нуди: 

 • Плата од 31.000 до 41.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 41.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.


Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk ili na www.termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО

Аплицирај

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack