АВТО ЛАКЕР - ФАРБАР

Автолакер за припрема и фарбање на вилушкари и машини.

Потребно искуство од мин 1 година во областа на автолакерство


Аплицирајте тука или испратете CV на filip.d@termalift.com.mk

Аплицирај

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack