Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2514 - JLG
Шифра:
2514
Вид:
Макази
Производител:
JLG
Носивост:
360 kg
Работна Висина:
6100 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина:
2300x770