Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2733 - Upright
Шифра:
2733
Вид:
Макази
Производител:
Upright
Носивост:
340 kg
Работна Висина:
15000 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
4100X2200
Димензии на Машина: