Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2676 - Haulotte
Шифра:
2676
Вид:
Макази
Производител:
Haulotte
Носивост:
565 kg
Работна Висина:
800 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина:
3000x2420