Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2734 - Upright
Шифра:
2734
Вид:
Макази
Производител:
Upright
Носивост:
340 kg
Работна Висина:
15000 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина:
4100x2200