Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

-
Шифра:
Вид:
Производител:
Носивост:
kg
Работна Висина:
mm
Состојба:
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина: