Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2382 - Haulotte
Шифра:
2382
Вид:
Артикулирани
Производител:
Haulotte
Носивост:
200 kg
Работна Висина:
10000 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина:
2000x1350x4600