Добредојдовте во Термалифт!

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

2506 - Genie
Шифра:
2506
Вид:
Артикулирани
Производител:
Genie
Носивост:
227 kg
Работна Висина:
13700 mm
Состојба:
Репариран
Димензии на Корпа:
Димензии на Машина:
5350x2000