Добредојдовте во Термалифт!
Brands

УСЛУГИ

Нашата компанија нуди различни услуги кои можат да ви помогнат побрзо и поефикасно да ја завршите вашата работа.

Нудиме:

Резервни делови

Во рамките на "Термалифт дд" работи и секторот за резервни делови, со сопствен магацин, кој ефикасно и брзо ги опслужува клиентите. Доколку имате проблем со Вашиот виљушкар и не можете да најдете резервен дел, слободно обратете се. кај нас. Ние ќе го решиме Вашиот проблем со стручна помош и брза испорака.

Ви треба сервис или одржување?

На Вашиот вилушкар му треба сервис или тековно одржување? Термалифт дд располага со сервис кој е составен од високостручни кадри и специјализирани возила. Доколку барате редовен сервис за Вашиот вилушкар слободно обратете се. Ние ќе го сториме тоа за Вашиот вилушкар.

Транспорт

Термалифт дд врши транспортирање на вилушкарите до своите клиенти со специјализирано возило за таа намена, како и на виљушкари на кои им е потребен сервис или промена на локацијата.

ТЕРМАЛИФТ е-БилтенX