Добредојдовте во Термалифт!
Brands

НОВОСТИ И СЛУЧУВАЊА

TERMALIFT - Makedonski Kvalitet 2016

Termalift Kumanovo dobitnik na nagradata Makedonski Kvalitet 2016.

Golema blagodarnost do site nasi lojalni i novi kupuvaci koi veruvaa vo nas, i site vraboteni vo Termalift koi sekojdnevno se trudat da go dadat svojot maksimum i da gi zadovolat potrebite na nasite klienti.

Vie go napravivte ova vozmozno!


Termalift Kumanovo was recently awarded the title Macedonian Quality for 2016

Big thanks for all our loyal and new customers who trust us, and all the the people employed in Termalift who are trying their best to do the maximum and satisfy the needs of our customers.

All of you made this happen.
Thank you

TERMALIFT вилушкари сега и во Белград, Србија

НОВО, НОВО, НОВО,

 

Овластен дилер за производите на ТЕРМАЛИФТ во Србија:

 

ЗОРАН БАЈИЌ

+ 381 (0) 62 535 888

zoran.b@termalift.com.mk

Термалифт стана официјален партнер на Toyota за регионот

Од декември 2014 Термалифт стана регионален увозник и партнер на најголемиот производител на виљушкари во светот – Toyota. Оваа соработка е доказ за квалитетот на Термалифт, како и мотив за уште поголема посветеност на резултати во иднина.

Соработката со Toyota не само што го проширува веќе широкиот асортиман на Термалифт, туку и отвара нови можности за раст на компанијата која веќе 19 години успешно работи на пазарот.

 

 

Отворена новата веб-страница!!

Ја лансиравме нашата нова веб страница!!

ТЕРМАЛИФТ е-БилтенX