Добредојдовте во Термалифт!
Brands

КОНТАКТИРАЈТЕ СО ТЕРМАЛИФТ

TERMALIFT DOOEL

Улица 100 ББ
Индустриска Зона
Нас.Карпош
1300 Куманово
Република Македонија

Работно време
Пон. - Петок: 08:30 - 16:30
Сабота: 08:30 - 15:00
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Телефон: +389 (0)31 44 32 00
Факс: +389 (0)31 43 73 37
Сервис мобилен  +389 (0)75 36 29 11
Сервис телефон: +389 (0)31 43 73 34
Сервис факс: +389 (0)31 43 73 35
Резервни делови +389 (0)75 37 52 50
Продажба вилушкари +389 (0)75 41 69 55
Продажба палетари +389 (0)75 38 63 63
Лифтови и платформи + 389 (0)76 29 94 79

E-MAIL

info@termalift.com.mk
mima@termalift.com.mk
ТЕРМАЛИФТ е-БилтенX