Добредојдовте во Термалифт!
001 - TERMALIFT TE2000, Рачен, Нов
Носивост:
2000 kg
Висина на Дигање:
200 mm
Погон:
Рачен
Производство:
2016
Предни Гуми:
Polyurethane
Задни Гуми:
Aluminium/rubber
Вилушка (дол.):
1150 mm
Висина:
1170 mm
Должина:
1500 mm
Ширина:
550 mm
Цена:
€179 + ДДВ
Гаранција (месеци): 6
Состојба:

ДОП. ОПРЕМА

ТЕРМАЛИФТ е-Билтен
ДОБИЈ ЕКСКЛУЗИВНИ ЦЕНИ
и детали за нови продукти!