Добредојдовте во Термалифт!
2831 - Komatsu FG25C-16, Бензин, Репариран
Носивост:
2500 kg
Висина на Дигање:
3000 mm
Погон:
Бензин
Пренос:
Мануелен
Вилушка (дол.):
1070 mm
Висина:
2020 mm
Должина:
2500 mm
Ширина:
1150 mm
Кран (вис.):
1950 mm
Гаранција (месеци): 6
Гаранција (часови): 400
Состојба:

ДОП. ОПРЕМА

- Автоматско раздвојување/зближување на вилушки
- Плински Уред
ТЕРМАЛИФТ е-Билтен
ДОБИЈ ЕКСКЛУЗИВНИ ЦЕНИ
и детали за нови продукти!