Добредојдовте во Термалифт!
НАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ВИЛУШКАР
1. Изберете вид:

Стандарден
Магацински
Рачен
2. Носивост:

1000 - 1800kg
2000 - 2500kg
3000 - 3500kg
4000 - 10000kg
> 10000
3. Висина на Дигање:

0 - 3000mm
3000 - 4000mm
4000 - 5000mm
5000 - 10000mm
4. Погон:

Плин
Бензин
Бензин / Плин
Дизел
Електричен
Рачен
5. Состојба:

Нов
Репариран
6. Производител:

Mitsubishi
Toyota
Komatsu
Искористете го формуларот за да го најдете вашиот вилушкар, или најдете го вашиот вилушкар по неговата шифра.

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРЕБАРУВАЊЕТО:

Шифра Слика Носивост
(kg)
Висина
(mm)
Бренд Погон Менувач Цена
(EUR, без ДДВ)
019 500 880 TERMALIFT Рачен Мануелен 410
023 500 1600 TERMALIFT Рачен Мануелен
024 500 900 TERMALIFT Рачен Мануелен 629
004 1000 1600 TERMALIFT Рачен Мануелен
009 1000 2500 TERMALIFT Рачен Мануелен
010 1000 1600 TERMALIFT Рачен Мануелен
025 1000 1300 TERMALIFT Рачен Мануелен 499
028 1000 800 TERMALIFT Рачен Мануелен 495
008 1500 3000 TERMALIFT Електричен Мануелен
015 1500 3000 TERMALIFT Електричен Мануелен
011 1500 2500 TERMALIFT Рачен Мануелен
017 1500 1600 TERMALIFT Рачен Мануелен
014 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 690
016 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 179
003 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 179
007 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 1090
001 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 179
002 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 179
013 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 1190
026 2000 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 285
020 2300 200 BT Рачен Мануелен 395
005 2500 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 1190
012 2500 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 225
022 2500 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 395
018 2500 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 499
006 3500 200 TERMALIFT Рачен Мануелен 325
ТЕРМАЛИФТ е-Билтен
ДОБИЈ ЕКСКЛУЗИВНИ ЦЕНИ
и детали за нови продукти!