Добредојдовте во Термалифт!
НАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ВИЛУШКАР
1. Изберете вид:

Стандарден
Магацински
Рачен
2. Носивост:

1000 - 1800kg
2000 - 2500kg
3000 - 3500kg
4000 - 10000kg
> 10000
3. Висина на Дигање:

0 - 3000mm
3000 - 4000mm
4000 - 5000mm
5000 - 10000mm
4. Погон:

Плин
Бензин
Бензин / Плин
Дизел
Електричен
Рачен
5. Состојба:

Нов
Репариран
6. Производител:

Mitsubishi
Toyota
Komatsu
Искористете го формуларот за да го најдете вашиот вилушкар, или најдете го вашиот вилушкар по неговата шифра.
ТЕРМАЛИФТ е-Билтен
ДОБИЈ ЕКСКЛУЗИВНИ ЦЕНИ
и детали за нови продукти!